Nakladancija Neuvrščeni

2Cellos

Bil je včeraj lep koncert. Manjša tehnična težavica z ozvočenjem nas ni zmotila, komaj smo jo opazili, a je gospod Brlek, direktor Festivala, zaradi nje vseeno potem stopil na oder in pošteno ponudil vračilo vstopnine. Ja? Ne! Niti približno! Luka in Stjepan sta na odru svoje opravila kot se spodobi, tako po glasbeni kot po profesionalni plati, s filharmoniki, sama in z bobnarjem, kljub temu da je ozvočenje dvakrat oglušujoče prebilo zvočni zid in potem mrknilo in premraženo občinstvo dela koncerta sploh ni slišalo in bi lahko čelista, zaradi katerih smo bili tam, protestno tudi zapustila oder, pa ga nista. Mirno pa je po koncertu lahko odšel Brlek, ki svoje vstopnice verjetno tako ali tako ni plačal in je praktično gledano dobil denar povrnjen kar vnaprej in se je Festival do njega ob tehnični šlamastiki torej povsem lepo in poslovno korektno obnašal. Slednje seveda le domnevam. Ker sem malce zloben in ker smo kjer smo. Vsekakor večina ostalih prisotnih takega odnosa ni bila deležna.

Bil je včeraj lep koncert. Manjša tehnična težavica z ozvočenjem nas ni zmotila, komaj smo jo opazili, a je gospod Brlek, direktor festivala, zaradi nje vseeno potem stopil na oder in pošteno ponudil vračilo vstopnine. Ja? Ne! Luka in Stjepan sta na odru svoje opravila kot se spodobi, tako po glasbeni kot po profesionalni plati, s filharmoniki, sama in z bobnarjem, kljub temu da je ozvočenje dvakrat oglušujoče prebilo zvočni zid in potem mrknilo in dela koncerta sploh nismo slišali in bi lahko čelista, zaradi katerih smo bili tam protestno tudi zapustila dogajanje, pa ga nista. Mirno pa je po koncertu odšel Brlek, ki vstopnice verjetno tako ali tako ni plačal in je praktično gledano dobil denar povrnjen vnaprej in se je do sebe torej povsem lepo in pošteno obnašal. Slednje seveda le domnevam. Ker sem zloben in slabe volje in ker tudi sicer v si skupaj smo kjer smo. Zgornje fotkano s telefonom po koncertu med čakanjem na mladiča, ki je potrpežljivo stal v vrsti za avtograma obeh čelistov.

Fotkano pred polnočjo s telefonom po koncertu med čakanjem na mladiča, ki je potrpežljivo stal v vrsti za avtograma obeh čelistov.

Komentiraj