Foto Nakladancija

Bjana

Prav mi je, lahko bi bil tiho, ne pa da vprašam Anito za mnenje in potem ona ne leze v rit, temveč zateži, da nekaj manjka in jebiga, ker sem pač vprašal in ker nekaj manjka, se med tekom domov vržem v premetavanje misli, nakar z idejo glede primernega motiva s fotoaparatom v studio.

85 mm, F/5, 1/80 sekunde, vodilna luč studijskega fleša, namizno ogledalce, gladka črna podlaga, ostrina z nagibanjem objektiva usmerjena po zamašku. Posnetek na spletnih straneh ni bil uporabljen.

Miran si na našem strežniku ogleda rezultat in ima eno manjšo pripombo, jo prenesem Primožu in Tjaša to uredi in potem Primož vse skupaj aplouda na izbrani ftp in s tem nadomestimo dosedanjo začasno spletno stran (under construction), s katero pa še posebej ni šlo vse gladko, ker je Miranu nekdo pred nosom spizdil domeno in dokler je ni dobil nazaj v uporabo mu do takrat narejenega nismo imeli kje objaviti. Bjana pika si zdaj deluje.
 

www.bjana.si

 
Manjka zdaj še slika za Bjano Brut Zero, sporočim Miranu, da nam flašo dostavi v fotkanje, zanima me seveda med vrsticami tudi penina v flaši, a sporoči, da ja tudi sam že dolgo ni videl. Ali pil. Ok, bo ko bo. Se pa vmes lotimo prevodov. In pojmovnik peničarskega izrazoslovja bi se dalo lepo dopolniti.

Komentiraj