Edinega od povabljenih me takrat pozabijo obvestiti, da predstavitev odpade, pa greva s Tomažem v Podragi vseeno v klet, kjer mi nalije kozarček, kasnejše uradne predstavitve hrastnjaka pa nisem uspel uskladiti s svojimi obveznostmi. Drago o njem spiše prispevek za revijo Vino in ker s pisanjem ne skuša biti aktualen, poanta je drugje, zapis počaka nekaj številk in danes zjutraj me doleti fotkanje za opremo članka. Seveda je vsakomur jasno, da je za takšne posnetke potrebna grmada strašno drage studijske osvetlitvene tehnike. V mojem primeru je šlo za žepno baterijsko svetilko s koščkom papirne brisače, ki je nekoliko razpršila svetlobo.
Najlepša hvala za vajina odgovora 🙂
V bistvu gre za destilat vrste hrastnjak. Blagovno znamko v novi preobleki bo možno poizkusiti na vinskem sejmu letos v Zemonu.
Tam bomo tudi vsi trije “očetje” tega mladca.
Hmmm, naša zakonodaja je precej stroga glede promocije žganih pijač … Poleg tega … ne vem. Poskusiti preko vinarja: http://www.tomasvin.com/.
Pozdravljeni.
Tale destilat Dante je precej privlače, ampak nič kaj dosti pa ne piše o tem kje, če sploh, ga je možno poizkusiti.