Ilustracija Nakladancija

Naslovnica

Priprvljena je naslovnica prve letošnje številke revije Vino. Letos ilustracije.

Še vedno smo pri reviji. Predvsem. V teh dneh zelo intenzivno. Naslovnico se je običajno delalo na koncu. Tako pač mi. Sploh, kadar se je fotografiralo. Letos drugače. Vse štiri so nared. Smo jih risali. Anita jih je. Preden nam je spokala za par mesecev študijsko v Romunijo. To je bil pogoj. Za naslovnice, ne za Romunijo. Vse naenkrat, ne za vsako številko posebej. Najprej nekaj poskusnih, to smo skupaj premleli, potem serija dokončnih predlogov, vsi smo dali glas ZA in potem sem določil štiri izmed njih. Staša mi je sicer poskajpala, da bi ona raje še naprej fotke, a videla ni nič in njen glas torej zaenkrat pač ne šteje. Proof smo danes tudi sprintali, spet brez glasu proti, čakam še Deborino mnenje. Če nima pripomb je zadeva potrjena in prvo letošnjo naslovnico res imamo.

Debora zdaj požegnala. Z manjšo pripombo, ki je logistično in tehnično ne moremo upoštevat. Po skajpu: … kul. zelo v redu. likovno močno …

Staša, zdaj še ti – bo OK?

Ilustracija za prvo letošnjo naslovnico revije vino. Risala Anita Lozar.

Ilustracija za prvo letošnjo naslovnico revije vino. Risala Anita Lozar.

2 komentarja

  • Saj tudi mi nismo proti. A eno leto se bo pač zdaj vseeno zdržalo brez :-).

    Evo, tole sem dobil pa glede tega na mejl: “Ja, blog. Sem … opazila novo risano naslovnico! Sveže! Tvoje fotke so bile sicer super, ampak paše malo spremembe.”

  • 🙂
    hja, ilustracija mi je vsec: lepa, čista, malo vijugasta. A še zmeraj sem ZA fotografije na naslovki.
    🙂

Komentiraj