Nakladancija

Odpovedano

Obdobje med zadnjo polno luno in jutrišnjim petkom trinajstega nikakor ni bilo naklonjeno napovedanim promocijskim aktivnostim naše Vipavske. V ponedeljek smo se hitro spokali s planinskih pinel, nadaljnje povsem neopazno vztrajanje brez vsake možnosti na tudi najmanjši učinek naše tamkajšnje prisotnosti res ni imelo nobenega smisla. In potem nam jo je zagodlo še menda zelo možno današnje neprijazno dogajanje pred našim dragim parlamentom. Nihče sicer resno ne pričakuje, da bi nas protestniki prišli kamenjat v bližnjo restavracijo, a razpoloženje in varnostni nasveti so nas in Maximovce napeljali na prestavitev dogodka v morebitne lepše čase. Se slišimo.

Nam je pa Matej potem ponudil današnji večer v ljubljanskem River House s Sutorjem in Majerijo, ki sta tako ali tako oba tudi predstavljena v knjigi in torej Mitja in drugi Matej tudi nimata nič proti, da se o njiju izve še kaj več, Jožeta smo hitro preusmerili tja in bo nocoj Vipavska vseeno na vpogled in voljo v Ljubljani in to po enaki promocijski ceni, kot bi bila v Maximu. Oseminpetdeset evrov.

Zdaj le še upamo, da smo nam namenjeno obilno dozo slabe karme zaenkrat pokurili. Na kar morda nakazuje tudi Christianov zapis na njegovem blogu. Nekoliko piarovski, a kolikor ga poznam, povsem iskren. Tudi glede na e-mail, ki mi ga je o knjigi poslal pred tem.

Komentiraj