Foto Nakladancija

Poletna

Naj se zdi še tako neverjetno ali celo bedasto, a revija, kot je Vino, je odvisna tudi od vremena. Deloma. Prihajajoča poletna številka pa še precej bolj od pričakovanj. Ko se je zima končno res poslovila in se je bilo možno ali potrebno pognati med trte, so se vinogradi marsikomu od vpletenih v vsebino poletne številke kar naenkrat zazdeli pomembnejši od marsičesa, recimo od odgovarjanja na naša vprašanja in nastavljanja fotoaparatu. In tako sem v skladu s kasneje prihajajočimi besedili tudi načrtovana fotkanja spravil prod streho kasneje kot je bilo predvideno, zadnji portret včeraj skoraj mimogrede, v četrtek in petek pa še zadnja dva faksiranca, kot rečemo predstavljenim v rubriki Kdo ste. Medtem seveda revijo tudi že sestavljamo. Nekaj vsebine še čakamo od piscev in od lektorice, a naslovnico je Anita že narisala in ji samo še pilimo detajle in tudi tisk ni več videti nedoločljivo daleč.

Tomaž. V četrtek. Moj predzadnji faksiraenc za poletno številko revije Vino. Izbora fotografij še nismo naredili. Nabor možnih pa že. 28 mm, F/7,1, 0,6 sekunde, ISO 400, 2 fleša.

Tomaž. V četrtek. Moj predzadnji faksiranec za poletno številko revije Vino. Izbora fotografij še nismo naredili. Nabor možnih pa že. 28 mm, F/7,1, 0,6 sekunde, ISO 400, stojalo, 2 fleša.

Aleš. Zadnji tokratni faksiranec. 50 mm, F/9, 1/20 sekunde, ISO 1600, fleš.

Aleš. Zadnji tokratni faksiranec. 50 mm, F/9, 1/20 sekunde, ISO 1600, fleš.

Komentiraj