Foto Nakladancija

Razglednica

Odločitev: konec šihta, sprehod. Z motivom ni šlo na sekunde, kvečjemu na minute, pa še to ne zelo na tesno. Vsekakor ne manjka situacij, ko je nujno misliti in s fotoaparatom delati hitreje, mnogo hitreje. Po drugi strani pa četrtkovi oblaki tudi niso bili na čakanju do včeraj ali danes.

Seveda to ni fotografija, brez katere ne bi šlo. Pogosto več kot škljoc pomeni, da po napornem dnevu ali tednu in pred enako obetajočimi časi tak motiv sploh grem oplaziti s pogledom. Fotoaparat je bil tokrat z mano predvsem kot razlog za oprezanje. 12 mm, F/14, 1/100 sekunde, ISO 160.

Seveda to ni fotografija, brez katere ne bi šlo. Postcard (razglednica), bi rekla Sara, in jasno je, da ima prav. Več kot tak škljoc je pogosto vredno, da po napornem dnevu ali tednu in pred enako obetajočimi časi nek motiv sploh grem oplaziti s pogledom. Fotoaparat je bil tokrat z mano predvsem kot razlog za oprezanje. In s širokokotnikom na fotoaparatu pač oprezam tako. Povsem drugače kot s teleobjektovom ali z makro objektivom. 12 mm, F/14, 1/100 sekunde, ISO 160.

Komentiraj