Foto

Renato

Renato. Slučajno. Potem ko smo pred dnevi z njim in Saro končali v Devetakovem vrtu, preden mi je lahko trenutno vreme pokvarilo vse načrte, in sem ga na koncu, za slovo napeljal na kozarec rdečega. Ne bi smel, hudomušno pove in ga zadovoljno izprazni. Dobro je, se še nasmehne, preden se rokujeva. Ostale Devetake počim za revijo v prihodnjih dneh. Za nepozaben večer po intervjuju se pa seveda tudi že pogovarjamo.

28 mm, F/6,3, 1/1000 sekunde

4 komentarji

  • @Godrnjavš
    Točno, sem že pred časom hotel “reagirati”, pa sem ugotovil, da je na njegovi spletni strani zadnji komentar “od zunaj” nekje od junija ali julija. Očitno ima brezdušnost in brezjajčnost vseeno meje. Še pljune ne nihče na tisti www.

  • @Ena moška tečka
    Eh, on je pač “poznavalec”, ki ne ve niti tega, da je Joško Sirk (La Subida) Slovenec (ugotovitev izpeljana iz nedavne Mencingerjeve trditve, da je Andrej Kuhar edini Slovenec, ki je doslej imel Michelinovo zvezdico). Pač, takle mamo …

  • Tri generacije Devetakov…čudovita kombinacija profesionalnosti in prijaznosti. Pri njih te vedno obdaja fantastičen občutek, da si eden izmed družinskih članov… in se res počutiš kot doma.

Komentiraj