Nakladancija

Uspeh

Revija Vino. Jesen 2016. Strani 32 in 33. Članek Visoko: Marjan Simčič. Slika zgoraj.
In pred objavo tukajšnji zapis s priprave članka in z njegovo najavo: http://www.revija-vino.si/blog/mm/2016/10/sto/
Kmalu je prevod omenjene objave v reviji Vino pod naslovom At the Pinnacle of Wine objavljen na interni internetni strani FIVS – svetovnega združenja industrije alkoholnih pijač (vino, pivo, žgane pijače) z najavo:

ARTICLE OF INTEREST
At the Pinnacle of Wine: An interesting article by FIVS Member Dušan Brejc, Director of the Wine Association of Slovenia, closely examines the reasons for the success of the Slovenian family estate winery, Marjan Simič Wines. Dušan contends that “wine also has value that cannot be expressed in numbers” in his detailed examination of Marjan Simič’s expertise and outstanding wines.

FIVS zajame najpomembnejše svetovne proizvajalce, distributerje, uvoznike, izvoznike in panožne organizacije –  https://fivs.org/wm/about.htm. Članek bo torej videlo ali prebralo okoli 200 ključnih posameznikov, poslovnih subjektov in inštitucij, ki imajo bistven vpliv na vse, kar se na planetu zgodi v povezavi z vinom. FIVS ne objavlja PR besedil. Kratko in jasno pojasnilo vrhunskega pravnika, ki je vodja pisarne FIVS: “Če članek ne bi bil vreden objave, je ne bi bilo, fullstop.”

Članek bo ostal v trajnem arhivu FIVS.

Tu lahko z dejstvi končamo in se avtorju besedila pridružimo v razmišljanju o možnosti, da je ta članek na pc-jih svetovnih odločevalcev tudi nekakšna »dolgoročna naložba« in tudi teaser vinskim kupcem za sejem Prowein v marcu – če se splača prebrati članek, je morda vredno okusiti tudi slovenska vina

Lahko razmišljamo še naprej. Tudi širše. O marsičem. Recimo o reviji Vino. Namenoma tu zdaj brez drugih namigov. Če so potrebni, je tako ali tako brez pomena.

Komentiraj