Foto Nakladancija

Jajca

Anita je bila predpredprejšnji ponedeljek švoh in se ni privlekla v studio, doma si je lizala rane, a mi je zvečer vseeno poslala SMS: cok in rotary sta sla naprej 🙂. Pomeni, da sta dve etiketi od dveh etiket, ki smo ju prijavili na letošnji 5. bienale vidnih sporočil Slovenije, uvrstili med 16 izbranih embalaž oziroma med 6 izbranih embalaž za vino. Kar je soliden izplen. Se pa, kot sem napovedal predlani ta čas, tokrat tozadevno nisem pretegnil, vnaprej sem se že takrat pred ekipo pisno in javno rešil vseh obveznosti v zvezi s tem in prihodnjim bienalom. Skoraj vseh. Aniti sem namreč vseeno potrdil izbor.

Sem se pa potem zahvalil obema naročnikoma. Ker sta takrat, ko je bilo potrebno, ko sta morda dvomila, imela jajca. In sta nam zaupala. Morda sta morala iti malce tudi preko sebe, da sta nam res dovolila opraviti naše delo. Kar se bere samo po sebi umevno. Pa ni. Je kar precejšnja redkost.

Slika je bila posneta že prej, za Matjaža in za naš arhiv. In menda že kmalu tudi za našo spletno stran. Upam. Tja verjetno med reference umestimo tudi prilagoditev za dvadeci flaško in za oljčno olje.

Anitina oprema treh vin ob 80-letnici rotarijstva pri nas: zvezdno nebo nad Mariborom na dan, ko je bil tam ustanovljen naš prvi rotary klub. Nekateri detajli se na sliki žal ne vidijo. Črna toplotna folija na črni podlagi, recimo.

1 komentar

Komentiraj