Nakladancija Vino

Visit Tbilisi?

Ljubljanski oglas (visitljubljana.com) v tuji reviji Four.
Prepis besedila na oglasu:
Slovenia is a country of three completely diverse wine regions, with winemaking expertise nurtured from Roman times. You can imagine what a world of aromas you can expect to meet in its capital…
Lepo. Fajn. Super.
Res?
Vino na oglasu je iz Gruzije.

Revija z oglasom (na strani 61) ja dosegljiva na spletni strani www.issuu.com . Fotografijo steklenice vina, v katerem uživa moški na oglasu, sem našel na spletni strani pridelovalca (www.okrogvino.com)

Mimogrede: lani je Alzacija za svojo promocijo uporabila fotografijo znanega svečinskega cestnega srčka med tamkajšnjimi vinogradi. Takrat se je Slovenija zgražala. Kaj bo zdaj?

 

 

 

6 komentarjev

 • And here we go:

  Petra Stušek
  Pozdravljeni, iskrena in najlepša hvala za opozorilo, smo preučili celotno zadevo. Imate popolnoma prav, naredili smo napako. Fotografija je po našem mnenju sicer odlična in tudi zelo odraža “duh” vinske ture, nastala pa je na slovenskem dogodku, v Ljubljani, v okviru festivala November Gourmet Ljubljana in naredil jo je slovenski fotograf Marko Ocepek. Poudarjam, da nam ni prodal fotografije z namenom prikaza slovenskih vin, napaka je povsem naša. Zgornje seveda ne spremeni dejstva, da smo spregledali, da je ob nastanku fotografije okuševalec vina držal v roki steklenico vina, ki ni slovensko. Za napako se iskreno opravičujemo, oglas pa bomo umaknili kjer je mogoče in takoj.

   • Pozdravljeni, če je bila mišljena pohvala, hvala:) Sicer sem bila res precej let piarovka, ampak pojasnilo nisem napisala (izključno) s piarovskega stališča, temveč smo res naredili napako in posledice je potrebno prevzeti. Smo pa oglas res umaknili in se dogovorili z revijo, da lahko plasiramo novega oz novo kreativo, tako da bo v digitalni verziji že kmalu nov oglas vinske ture.
    Še enkrat se zahvaljujem za opozorilo, v zahvalo bi vas povabili na vinsko turo. Povratna informacija nam vedno pride prav. Tudi če bi imeli konstruktivne pripombe na samo turo, imamo tako možnosti posledično spreminjati na bolje..
    Lep pozdrav, Petra Stušek

Komentiraj