Foto Nakladancija

Kruha in iger!

Bil je včeraj krasen dan. Dovolj časa, da jo lahko mahnem s kolesom proti Predmeji in mi pod ritjo prvič odsluži nova cesta, ki so jo speljali nad tistim plazom, ki je lani odnesel proti dolini del dotedanje ceste. In tisti del novega dela ceste, ki še ni asfaltiran in je izjemno privlačen odsek za motoriste in voznike terencev, ki na njegovem začetku obvezno pospešijo vibrator svojo ritjo in poleg čim večjega hrupa veselo in uspešno dvigajo še obilo prahu. Da se vidi, da se sliši in da se ve da so – ko takole orgazmirajo na živcih in pljučih nič hudega želečih ostalih.

Sem se torej dopoldan lepo in obilno naužil povsem svežega prahu in hrupa in se popoldan odpravim še v studio in je že od daleč videti, da je to res en tak lep dan. Wajdušna je, kot jaz že dopoldan, uživala v oblaku gostega rjavega prahu in v hrupu motoristov, ki so tako rekoč pod oknom studia vsak na svojem vibratorju skušali predvsem preglasiti ozvočenje, ki je skušalo preglasiti njih, ki so skušali preglasiti ozvočenje, ki je skušalo preglasiti njih, ki so na vibratorjih orgazmirano kurili bencin, in so se res trrrrrrrrresle šipe in za kako naše delo kljub potrebi in kljub temu, da pridno plačujemo najemnino, res ni bilo pogojev. Aniti so zato, da ne bi slučajno preveč delala, hoteli celo zaračunati prehod do šihta, pa zna Anita človeka ali celo plačanega varnostnika tako grdo pogledati in ga tudi je tako pogledala, da so se mu za trenutek, kljub množici pozitivnih vsenavzočih vibracij ob resnosti situacije zmanjšale genitalije in je kljub naraščajočemu hrupu in prahu dosegel vsaj en orgazem manj kot ostali prisotni in jo je spustil do studia povsem brezplačno.

Bil je skratka krasen dan, bili smo na prisilnem počitku in sem zvečer doma, kamor neposreden dobrodejni učinek te čudovite prireditve ni segel, šel malo fotoaparat mučit in češnje rabutat. Vsem vpletenim, organizatorju in wajdovskim občinarjem pa – po nekaj takšnih, lanskih in letošnjih izkušnjah – iz vsega srca toplo priporočam, da si v osebni užitek in za bližnje sosede vsaj za en cel vikend privoščite vsak na svojem domačem vrtu nekaj zelo aktivnih motoristov z odrezanimi dušilci zvoka na nihovih vibratorjih. A na vodi čutim, da boste tudi naslednjo motoristično predstavo za vsa naša čutila dovolj daleč od svojih domov nesebično raje poklonili vsem nam.  
 

Tarča včerajšnjega večernega rabutanja. 105 mm, F/9, 1/40 sekunde, 640 ASA

Komentiraj