Foto Nakladancija

Zatišje

Naslov povzema dogajanje zadnjih tednov, mesecev na tem spletniku. Torej zmerno do popolno nedogajanje. Kot posledica povsem obratne situacije v mojem realnem svetu. A kar je bilo, je bilo. In je še. Je pa Primož mojemu tukajšnjemu besedičenju včeraj nadel sodobnejšo srajčko in tako preoblečeni zdaj tole nadaljujemo tudi mobile friendly – do telefonarjev in tabličarjev prijaznejši kot doslej.

Prejšnja sreda. Šampanja. Posestvo Pierre Gimonnet. 20 mm, f/8, 1/250 sekunde, fleš v strop, ISO 500. Z včerajšnjimi novimi oblačili je blog dobil tudi večje fotke. Za katere upam, da ne bodo še večja vaba kot doslej za lopove v slogu Slovenskih novic. Čeprav je po drugi strani seveda možno nekaj zaslužiti tudi z iztoženim povračilom. Ponekod drugod to vedo. In raje prej vprašajo. Ter objavo plačajo. Ker se jim to pač zdi pošteno. Do fotografa. In sicer.

Prejšnja sreda. Francija. Champagne (Šampanja). Posestvo Pierre Gimonnet. 20 mm, f/8, 1/250 sekunde, fleš v strop, ISO 500. Z včerajšnjimi novimi oblačili je blog dobil tudi večje fotke. Za katere upam, da ne bodo še večja vaba kot doslej za lopove v slogu Slovenskih novic. Čeprav je po drugi strani za ukradene slike seveda možno nekaj zaslužiti tudi s precej zanesljivo iztožljivim povračilom. Marsikje drugod to vedo. In raje prej vprašajo za dovoljenje. In za objavo dobijo želeno sliko polne velikosti. Ter plačajo. Ker se jim to pač zdi pošteno. In normalno. Do fotografa. In sicer.

2 komentarja

Komentiraj