Foto Nakladancija

Francka

Počim prejle tole našo Francko in pogledam potem njeno sliko izpred dveh let in bistvene razlike v fenofazi ni videti. Očitno se konec februarja odloči da je pomlad tu ter olista. In skoraj enako očitno me v začetku marca nekaj piči in jo grem pogledat. In ovekovečit. Predlani zapisano velja tudi danes. Razen tega, da ne ugibamo več, ali nam bo z letnikom 2012 morda naklonila prvi grozd. Ga ni.

Počim prejle tole Francko in pogledam potem njeno sliko izpred dveh let in bistvene razlike v fenofazi ni videti. Očitno določi da je pomlad in olista konec februarja in skoraj enako očitno me v začetku marca nekaj piči in jo grem pogledat. In ovekovečit. Takrat zapisano velja tudi danes. Razen tega, da ne ugibamo več, ali nam bo z letnikom 2012 morda naklonila prvi grozd. Ga ni. 50 mm, zaslonka neznana, 1/100 sekunde, ISO 200. Lanski list je obvisel na pajčevini. Ki je skoraj ni videti. Ker slika tam dovolj neostra in hkrati še dovolj svetla.

50 mm, zaslonka neznana, 1/100 sekunde, ISO 200. Lanski list je obvisel na pajčevini. Ki je skoraj ni videti. Ker slika tam dovolj neostra in hkrati še dovolj svetla.

Komentiraj