Foto Nakladancija

Katja & Katja

V damskem kontingentu faks intervjujev pomladne številke revije Vino imamo tudi dve Katji. Slučajno.

Katja Pavčnik, Restavracija Pavus, grad Tabor, Laško. Kjer, kot je napisala, igra vlogo tavžent rožce in skrbi za pisarništvo. V tem smislu jo tudi fotografiram. V enega od motivov vključiva tudi soproga Marka, ki je kot chef tudi uspešen frontmen Pavusa in je potem hitro vse jasno. Zgornja slika, ko vemo, da gre za restavracijo, menda tudi ne potrebuje vsebinskega komentarja. Za korektno tehnično realizacijo sem pa Katjo in lučkarja z dvema flešema prestavljal in usklajeval kar nekaj časa, da sem uspel motiv primerno osvetliti. 20 mm, F/8, 1/5 sekunde, 2 fleša, ISO 400.

Katja Pavčnik, Restavracija Pavus, grad Tabor, Laško. Kjer, kot je napisala, igra vlogo tavžent rožce in skrbi za pisarništvo. V tem smislu jo tudi fotografiram. V enega od motivov vključiva tudi soproga Marka, ki je kot chef tudi uspešen frontmen Pavusa in je potem hitro vse jasno. Zgornja slika, ko vemo, da gre za restavracijo, menda tudi ne potrebuje vsebinskega komentarja. Za korektno tehnično realizacijo sem pa Katjo in lučkarja z dvema flešema prestavljal in usklajeval kar nekaj časa, da sem uspel motiv primerno osvetliti. Dejansko precej bolj zajebano kot se zdi. 20 mm, F/8, 1/5 sekunde, 2 fleša, ISO 400.

Katja Bužinel, restavracija in vina Bužinel, Plešivo, Medana, Brda. Glede gostinske ponudbe sta oba sveža divjaka v Katjinih rokah, orada in brancin, menda dovolj jasna. Glede vinarstva pa promocijsko morda več kot standardna ponudba kleti pove srečna izjema - Ledana 2009 - ledeno vino, najvišji klasični predikat, pridelan doslej na Primorskem. Morda v faks intervju s Katjo vključimo tudi katero od fotografij trgatve tiste zmrznjene rebule. Zgoraj pa: 28 mm, F/8, 1/60 sekunde, ISO 500, fleš.

Katja Bužinel, restavracija in vina Bužinel, Plešivo, Medana, Brda. Glede gostinske ponudbe sta oba sveža divjaka v Katjinih rokah, orada in brancin, menda dovolj jasna. Glede vinarstva pa promocijsko morda več kot standardna ponudba kleti pove srečna izjema – Ledana 2009 – ledeno vino, najvišji klasični predikat, pridelan doslej na Primorskem. Morda v faks intervju s Katjo vključimo tudi katero od mojih fotografij s trgatve tiste zmrznjene rebule. Zgoraj pa: 28 mm, F/8, 1/60 sekunde, ISO 500, fleš.

Komentiraj