Nakladancija

Lep pozdrav iz Ajdovščine!

Preselili smo se.

Lep pozdrav iz Ajdovščine! Iz Wajdušne. Imamo se fajn. Vreme je lepo. Natančno ob 7.21 se danes sonce vzpne dovolj visoko, da me pogleda skozi okno v studio.

Zjutraj se zdaj odpeljem na šiht. Prej sem petnajst let, približno, leto gor ali dol, šel delat. Peš. Dol. Po štengah. Ob vsaki uri. Kar je bilo v začetku fino in se je zdelo normalno in sta mladiča vedno vedela, da je nekdo doma in če je se je zataknilo z domačo nalogo ali če sta se zmlatila, sem bil tam. Ali Barbi. Nakar smo zrasli in se prerasli in se spotikali sami ob sebe in smo prejšnji teden potem končno šli s firmo na lepše in bo lepše tudi doma. Dva kamiona robe sta šla z nami, v resnici sicer ne dva, šel je en kamion dvakrat, in ni šel, peljal je, in še zdaj, po enem tednu, občasno dostavimo polno gajbico ali dve v nov studio.

Marko je dobil v tisk naše obvestilo strankam, razglednico. Jo še podpišemo. Moja obilnost, Barbi, Primož in Tjaša. Anita je opravičeno odsotna, je na Poljskem, Debora pa se preklada med Zidanim Mostom in Šempasom in se verjetno ne bi ujeli in se niti ne bomo lovili. Bo veljalo kljub temu.

S fotografiranjem vinskih steklenic za Robija smo že krstili foto studio, tam smo tudi že ovekovečili Nino in Iztoka za revijo Vino, Martin že ima na sejmu v Italiji tu zasnovane zgibanke in Miran je tu, na lepšem, že potrdil zasnovo svoje spletne strani in včeraj sta Primož in Tjaša od tod oddala časnik v tisk.

Doma se pa tudi že uspešno privajamo na nove razmere.

10 komentarjev

Komentiraj